- En veldig bra kamp av alle

Simon Marklund var godt fornøyd med scoring, og ikke minst tre poeng mot Åsane mandag. Nå retter han fokus mot Nardo torsdag. (foto: Jørn Engberg)

Annonse:


I mandagens kamp borte mot Åsane noterte Simon Marklund seg for sin første seriescoring for Ranheim, da han banket inn vår første scoring etter flott forarbeid av Marcus Mehnert.

- Det var en fin pasning fra Marcus, så jeg kunne bare fokusere på å treffe ballen og målet så var jeg sikker på at den ville gå inn, sier Marklund om scoringen.

Se alle høydepunktene nederst i saken. 

- Totalt sett var det en veldig bra kamp fra hele laget, og spesielt i første omgang da vi styrte det meste. Vi mister det litt i andreomgang, både på ork og kvalitet, men alt i alt så fortjente vi tre poeng. Vi skapte mange målsjanser og kunne scoret flere. Det viktigste er uansett at vi kunne fra hjem med tre poeng, sier Marklund.

Etter tre seire på rad i serien, er Ranheim virkelig inne i en god stim for tiden. Før det skal kjempes om flere poeng i OBOS-ligaen, tar Marklund og Ranheim turen til Nissekollen torsdag for å kjempe mot Nardo om cupavansement. 

- Det blir en tøff kamp det også. Nardo kommer til å være tente og vil gjøre alt for å slå oss. Men jeg er sikker på at så lenge vi gjør det vi skal gjøre, kommer vi vinnende ut av kampen, sier Simon Marklund om det kommende lokalderbyet.

Mandag 27.06 inviterer hele Ranheim til sommerfest på EXTRA Arena når KFUM kommer på besøk. Billettsalget går unna, så vær rask med å sikre deg din billett. Du kan kjøpe billetter til kampen her.


Annonse fra Obos-ligaen: