Erik Tønne - Månedens spiller i august

Med 6,5 i snitt tar kantspilleren prisen for månedens spiller i august i Obosligaen.

Annonse:

Gjennom sesongen setter NTB sine reportere  en børs på spillerne i samtlige OBOS-ligaen-kamper. Nytt av året er at denne børsen også benyttes til å kåre «månedens spiller» i OBOS-ligaen.

Ranheim ligger på 2.plass i Obosligaen og Erik har bidratt med mange mål og målgivende scoringer. Han har totalt 9 mål så langt i Obosligaen og er lagets toppscorer foran Mads Reginiussen (sju mål) og Ivar Sollie Rønning (seks mål). Tønne har flest assist i Obosligaen så langt. 

I august har Tønne spilt 7 kamper, står med fem mål og fem målgivende pasninger. 

Hvordan føles det å bli kåret til månedens spiller for august i Obosligaen?

- Artig å få oppmerksomhet for mine prestasjoner. Er selvfølgelig et resultat av at vi har hatt mange gode prestasjoner som lag. Noe å ta med seg og bygge selvtillit på utover den neste perioden med mange og tøffe kamper. 

Hvorfor scorer vi så mange mål i så langt i år?

- Vi har vært veldig revansjelystne etter sesongen i fjor. I tillegg har vi spillere som har tatt store steg og utviklet vår spillstyrke. Vi har flere strenger å spille på, og vi ønsker å angripe motstanderen med mange i boks. I tillegg har vi hatt dette som et av utviklingsmålene fra sesongoppkjøringen i Januar. 

Jevnt i toppen i år; hvordan tror du utviklingen blir fremover?

- Lang sesong, og mange kamper som gjenstår. Jeg tror det blir jevnt, og flere lag vil melde seg på. Vi skal selvfølgelig ha fokus på oss selv, og unngå å tenke for mye på andre lag. Dersom vi leverer gode prestasjoner, så skal vi være med i toppen hele veien inn. 

Hvordan skal du fortsette å kjempe om flere mål og målpoeng resten av sesongen?

- Det motiverer meg å kunne bidra for laget med målpoeng. I tillegg er jeg veldig fokusert på at det er hard jobbing som gjelder. Så lenge jeg presterer slik jeg skal, så vil jeg være involvert i mål.

Vi gratulerer Erik som månedens spiller i august!

Annonse fra Obos-ligaen: