22-08-2022 RIL - Bryne 1-1-4150

Erlien klar for Tromsø

Angriperen er klar for Tromsø fra nyttår.

Annonse:

Vegard Erlien kom til Ranheim sommeren 2019. Etter det har han fått 88 kamper og scoret 17 mål - 11 av disse i årets OBOS-liga sesong.

- Vi så potensiale i Vegard da han spilte for Sandnes Ulf. Det var en god og langsiktig signering av oss. Vegard har tatt steg hvert år og i år har han virkelig slått til. Han har hatt utgående kontrakt, og var ønsket med videre, men valget falt på Tromsø. Vegard har vært ærlig på at han ønsket seg noe nytt, flytte på seg og utfordre seg med ny by og ny klubb. Selvfølgelig respekterer vi valget Vegard har gjort. Han er en snill og god gutt, som vi har blitt veldig glad i. Vi ønsker han lykke til med nye utfordringer, sier Ivar A Sandvik, sportslig administrativ leder i Ranheim.

Vegard Erlien blir med som Ranheim-spiller ut sesongen og skal være med og kjempe i de spennende kampene som venter oss i oktober.

- Jeg er veldig fornøyd med nye utfordringer i ny klubb, men jeg ønsker uansett å ha 100% fokus på de siste kampene for å kunne avslutte sesongen på best mulig måte, sier Erlien.

Annonse fra Obos-ligaen: