Fabrikken mot klippfisk

Gjør dere klare for et lite derby. Nordmøringene gjester Ranheim på søndag

Annonse:

Det er duket for et viktig oppgjør for begge lag i Eliteserien, Trøndersodd mot Bacalao og blandaball. Fjæra mot Baillsund. Trøndere møter Nordmøringer som ønsker å være trøndere. Ranheim møter Kristiansund til et nytt vennskapelig derby.

De tre siste kampene i Eliteserien mellom lagene har endt med to seire for Ranheim i fjor og 0-0 i vår. Tilsvarende oppgjør i fjor lå vi under 1-0 til pause, Michael Karlsen kom inn og scoret på to av tre straffespark som holdt til tre poeng.

De tre tidligere Ranheimspillererne Gjertsen, Bye og Aasbak har bidratt i hele år for Kristiansund. Nordmøringene står med 26 poeng og 24 nettkjenninger, der Bendik Bye står for fire av målene. Ranheim står med 19 poeng og 22 nettkjenninger, der både Ola Solbakken og Michael Karlsen står for 4 av dem hvem hver.

Dette er en viktig kamp for Ranheims del, der alt handler om å få tre poeng. Etter sist hjemmekamp mot Molde sitter vi igjen med null poeng, der samtlige 2650 tilskuere på stadion, inkludert bortelag og bortesupportere mener vi hadde fortjent poeng mot topplaget i Eliteserien. 

Nå er det nye muligheter for poeng i helga. Bli med på å hjelp oss til tre nye viktige poeng på EXTRA Arena. Billetter kjøper du her.

Overvik Corner og Fanzone lager god stemning fra kl. 16.00 på søndag. Hjertelig velkommen til en heidudrende dag på Ranheim.


Annonse fra Obos-ligaen: