Ferdig i Ranheim

Karl Morten Eek har spilt sin siste kamp for Ranheim.

Annonse:

Forsvarsspilleren kom til oss fra svenske Umeå foran 2013-sesongen og har med sine seks sesonger og 131 kamper totalt satt sine spor i Ranheim med sin lojalitet og profesjonelle innstilling.

Derfor er det med tungt hjerte vi nå sier farvel til en fantastisk spiller og person som hadde kontrakt ut 2018-sesongen.

Maalen: - En av de mest lojale

Ranheim-trener Svein Maalen er full av lovord når han nå tar farvel med sin tidligere elev. 

- Karl Morten Eek kom til Ranheim samtidig som meg foran 2013-sesongen og er en av de mest lojale og treningsvillige spillerne jeg har møtt. Det er en flott fyr som nå forlater Ranheim, sier Maalen. 

- Vi har hatt seks fine år sammen med mange gode minner. Eek var en av nøkkelspillerne våre i de første årene han var hos oss, men som dessverre fikk mye av sist sesong spolert på grunn av det stygge beinbruddet han pådro seg på trening i Abrahallen i fjor vinter, legger Maalen til. 

Bidro til opprykk

Vi takker for seks minnerike år sammen og ønsker Karl Morten Eek all mulig lykke til framover! 

Eek endte til slutt opp med 131 kamper og åtte scoringer for Ranheim,  cupen inkludert. 

Han var også en medvirkende årsak til at vårt 2.lag tog steget opp fra 4. til 3.divisjon forrige sesong når han kom tilbake fra skaden som holdt han ute av spill i lang tid. 

Eek fikk et innhopp i Eliteserien i fjor da han erstattet Øyvind Storflor i sluttminuttene i 2-1 seieren hjemme over Kristiansund BK.

Annonse fra Obos-ligaen: