Fin anledning til å vise oss fram

Toppscorer Vegard Erlien er klar for å møte opprykksfavoritt Stabæk på mandag.

Annonse:

Vi satte oss ned med lagets spiss og toppscorer med tre scoringer på fire kamper, Vegard Erlien, for å ta en prat om sesongstarten, og hva han tenker om fortsettelsen som starter med morgendagens kamp mot Stabæk i fjæra.

- Vi har jo tatt syv poeng på de fire første kampene, noe som vi skal si oss godt fornøyd med, men samtidig kunne vi godt tatt tre poeng borte mot Raufoss også. Men det kommer nye muligheter på mandag, sier Erlien

Hadde du trodd før sesongen at du skulle stå med tre scoringer etter fire kamper?

- Jeg har ikke hatt noe særlig fokus på det, men det er jo alltid morsomt å score mål, det er jo det og tre poeng man jobber for. Så det har vært fint så lang, men så må man jo bare fortsette å gjøre den harde jobben.

Kjøp billett til Ranheim - Stabæk her

Du er jo kjent på banen som en ving som er glad i å drible. Dette er første sesongen du spiller spiss, holder du fortsatt på å lære deg rollen?

- Ja det var jo det vi prøvde å bruke oppkjøringen til, så har det løsnet litt nå når sesongen startet. Men jeg ser jo fortsatt meg selv som ving, og det er jo bare positivt å kunne bekle flere roller på laget. Men jeg føler det er en veldig god stemning i spillegruppen nå, noe vi må utnytte til det fulle, svarer han og smiler.

Hva tror du venter oss i morgendagens vanskelige hjemmekamp mot Stabæk?

- Jeg tror det blir en ny fin mulighet til å vise oss fram mot et av de lagene som antatt skal være i toppen. Vi fikk jo juling mot Brann i seriepremieren her. Så jeg håper at vi klarer å vise at vi kan hamle opp med de beste lagene vi også. Og vi er på hjemmebane, og skal gjøre alt vi kan for å kjempe om de tre poengene. Jeg tror det blir en åpen og fin kamp, og forhåpentligvis en kamp der publikum også koser seg.

Og du går for scoring tre kamper på rad?

- Det er ikke det som er hovedmålet nei, men man vil jo alltid score mål som spiss. Men det viktigste er at laget scorer, så jeg tar like gjerne en målgivende pasning som scoring om det sørger for at laget scorer mål, avslutter Erlien.

Kjøp billett til Ranheim - Stabæk her

Ranheim Fotball
Ranheim Fotball

 

Annonse fra Obos-ligaen: