Fjeldseth blir Gullpartner, og hele Ranheim`s elektriker

Ydmyk, stolte og glade blir vi når 120 år gamle Fjeldseth elektriske velger å forlenge samarbeidsavtalen med Ranheim med ytterligere 2 år. Og ikke nok med det, Fjeldseth øker innholdet i avtalen, slik at de fra 11. mai blir gullpartner med hele klubben.

Annonse:

At Fjeldseth velger å forlenge avtalen på dette tidspunktet, er noe vi selvsagt er stolte, ydmyke og blir veldig inspirert av, sier daglig leder Frank Lidahl. Samtidig som det er et resultat av den gode relasjonen vi har bygget med Fjeldseth over en del sesonger. Og hvor vi som klubb ønsker å gi tilbake, gjennom å bygge posisjonen til Fjeldseth som elektrikeren på Ranheim.

Vår ambisjon som klubb, hvor vi ønsker å markedsføre oss som et helhetlig idrettslag. Hvor vi i topp- fotballen forhandler avtaler på vegne av hele idrettslaget, er i tråd med vår strategi, som vi tror kommer alle parter til gode. Samtidig som det gir oss en ekstra dimensjon, og kraft i sponsormarkedet. Avtalen befester denne ambisjonen, og blir en avtale for hele idretten på Ranheim.

Administrerende direktør i Fjeldseth, John Waatsveen, bekrefter dette som en av anledningene til hvorfor Fjeldseth allerede nå velger å forlenge, og ikke minst øke sin avtale med Ranheim.

- Vi er blitt glade i Ranheim, og latt oss imponere over hvordan klubben arbeider. Og hvordan samspillet mellom klubb og bydel bygges. En bydel med engasjement, og klubb som tør å tenke annerledes for å slå seg opp og frem. Dette ønsker vi å identifisere oss med, samtidig som vi selvsagt ønsker å bli elektrikeren for innbyggerne på Ranheim. Da med helheten privat og bedriftsmarked.

Ranheim Fotball og Idrettslag oppfordrer alle våre bedrifter å benytte seg av hverandre, og ikke minst at privatpersoner støtter opp om våre trofaste samarbeidspartnere.

Avtalen ble signert tidligere i dag med avdelingsleder Arne Fjeldseth, Økonomisjef/ avdelingsleder Mona Liljenhaug og Administrerende direktør John- H Waatsveen hos Fjeldseth tilstede. Fra Ranheim var i den høytidelige stund representert med Daglig Leder Frank Lidahl, Hovedtrener Svein Maalen, Daglig Leder Ranheim Idrettslag Arne Kristian Fredriksen, Markedssjef Peder Winsnes og Konsulent Roar Aune.

2020-05-11 Gullavtale Fjeldseth 2

 

Annonse fra Obos-ligaen: