Flipper og Ranheim Fotball blir samarbeidspartnere

Flipper og Ranheim fotball er blitt enige om en partnersavtale. En avtale som tar sikte på å spille hverandre gode, og belyse det gode samarbeide mellom næringsliv og Idrettslag på alle nivå i bydelen.

Annonse:

Som de fleste sikkert har fått med seg ligger Flipper nesten helt ytterst på Grilstad Marina. Bare en kort, men vakker spasertur fra vårt "hjem" på Extra Arena.

Meget hyggelig for begge parter at vi i dag signerer avtale, sier salg og markedssjef Peder Winsnes, og medeier av Flipper Øyvind Hakkebo. Flipper har etablert seg som lunch- middag og møteplassen for innbyggerne på Ranheim.

Vi er veldig stolte over at vi har en slik restaurant i nærmiljøet, som er populært året rundt, og i all slags vær. Men det er klart, det er noe helt eget med plassen og Ranheim i den tiden vi nå går inn i, med lange lyse kvelder helt nede ved fjorden og fjæra.

Vi håper og tror på langsiktighet i avtalen, at vi ser synergien av hverandre. Samtidig som vi i Idrettslaget er utrolig stolte over å ha en så populær restaurant og møteplass i vårt eget nærmiljø. I avtalen ligger det også at vi tar i bruk Flipper`s lokaler til noen arrangementer vi har planlagt. Hvilke arrangement, er partene hemmelighetsfulle om enda. Men de lover det vil bli bra😊

På bildet ser dere bl. a eierne Øyvind Hakkebo og Johan Christian Karlsen, samt salg og markedssjef Peder Winsnes.

Annonse fra Obos-ligaen: