Flott dag i Selbu!

Vi kickstartet sesongen i lykkelandet Selbu

Annonse:

Omlag en times kjøretur sørøst for Trondheim, ved Norges 19.største innsjø, mellom nasjonalparken Fongen i øst og Tydal i sør finner vi lykkelandet Selbu. 

Bygda som er kjent for Selburosen og Selbuvotten har også fostret frem langrennsstjerner som Berit Aunli, Kristen Kvello og Vegard Ulvangs ektefelle Grete Nykkelmo. Og ikke minst en litt mørkere historie med en av amerikas største massemorderske Belle Gunness.

Historisk har Ranheim også mange Selbygger som innbyggere, mest sannsynlig da Selbyggene var gode arbeidere på papirfabrikken (Ranheim Paper&Board).

Spillergruppa og støtteapparatet tok turen til Lykkelandet fredag for å kickstarte årets sesong med trening, konkurranser og startet arbeidet på hvordan vi skal angripe årets sesong.

- Det har vært en fin dag å bli kjent med resten av spillergruppa på, kunne nyspissen Marcus Mehnert meddele.

(Saken fortsetter under videoen)


I flotte omgivelser ved B.Langseth Arena fikk vi ha ei god treningsøkt. Inne i hallen fikk vi også tilrettelagt gode konkurranser og kåret en mesternes mester mellom lagene.

Konkurransene gikk ut på: Puzzlespill på tid, tandemski, "brobygger", bygge høyeste tårnet, gassflaskecurling luftgeværskyting og firhjulingkjøring på idealtid.

På den gamle skolen spiste vi deilig lunsj, hadde gruppearbeid og kunne slappe av mellom slagene. På andre siden av veien fikk vi servert nydelig biffsnadder på det naturlige stoppestedet ved B.Langseth.

Tusen takk til B.Langseth, B.Langseth Arena, Selbu Ballklubb, VY og Brynjar Aune for flott vertskap

Annonse fra Obos-ligaen: