FLOW Group kom med julegave

Vår flotte samarbeidspartner de siste årene FLOW Group, benytter selveste juleaften til å meddele at de forlenger avtalen med Ranheim Fotball de kommende 2 årene. 

Annonse:

FLOW Group er en robust og offensiv gruppe av kvalitetsbedrifter etablert av solide og velrenommerte virksomheter. Bedriften er blant Norges ledende selskaper innen teknisk infrastruktur for bedriftsmarkedet, og arbeider aktivt og målrettet for å knytte til seg de beste partnerne og medarbeiderne innen kjernefagene rør, elektro og ventilasjon. I tillegg til å møter alle utfordringer med en robust og konkurransedyktig virksomhet som sikrer kundene kvalitet og gode opplevelser i alle prosesser.

Ranheim Fotball er takknemlig, stolt og ydmyk over at en av våre Sølvpartnere velger å forlenge samarbeide med klubben på en slik måte. For oss en anerkjennelse på arbeidet vi gjør, innenfor de verdiene vi sier Ranheim Fotball skal være. Samtidig som vi sammen bygger gode relasjoner, og gode avtaler med våre partnere.

Vi gleder oss stort til å bygge videre på et slikt samarbeid med FLOW Group, og angriper fortsettelsen offensivt og klar.

Annonse fra Obos-ligaen: