Før kamp: HamKam

På lørdag får vi gjester fra Briskeby

Annonse:

Lørdag 1530 er det kamp på stadion igjen. HamKam tar turen fra Hamar for å prøve og revansjere forrige oppgjør. Siden sist har de fått ny trener, som du muligens kjenner navnet på. Kjetil Rekdal, mannen bak norsk fotball viktigste straffespark, har tatt HamKam fra nedrykkskamp til kvalikkamp. 

Lagene har møttes 10 ganger tidligere. Ranheim med seks seiere, en kamp er spilt uavgjort, mens HamKam har vunnet tre kamper. På EXTRA Arena står statistikken 2-1-2.

Før runde ligger HamKam tre poeng bak Sandnes Ulf på siste kvalikkplass. Etter runde fem, da de møtte oss, lå de på bunn med 0 poeng. Nå står de med 34 poeng, og tatt en skalp mot Songdal i 2-1 seier hjemme, og står ubeseiret de fire siste.

Sist vi møttes ledet vi 3-1 til det stod igjen 25 minutt igjen på klokka. Ett minutt før slutt utliknet Marcus Pedersen, men Sivert Solli ville det annerledes. To minutt på overtid satte han inn matchvinnerscoringen og vi tok med oss tre poeng hjem. Får vi det like dramatisk på lørdag?!

Det er forsatt ledige billetter til kamp, de kan du få kjøpt her!

Kampstart er mandag 21.11 klokken 15:30 og kan ses på Dplay, du kan også følge de viktigste hendelsene via vår twitterkonto.

Annonse fra Obos-ligaen: