Før kamp: Lillestrøm

Tirsdag gjester vi en av Norges største klubber

Annonse:

Tirsdag 8.september tar vi turen til Lilletrøm for å spille en ordentlig kveldskamp. Klokken 18.00 braker vi sammen mot en av Norges mest tradisjonssrike klubber. Lillestrøm har intet mindre enn fem seriemesterskap og seks cuptitler. Sist sesong tok Lillestrøm følge med oss ned i OBOS-ligaen, etter en av de mest dramatiske kampene i nyere tid i kvalifiseringen til Eliteserien. Siden nedrykket har ikke alt gått på skinner, så langt.

Etter to seiere på to kamper, har det gått trått med maskineriet på Lillestrøm. Det ble overraskende tap mot Stjørdals-Blink og Åsane, og gikk på en rekke med fem kamper uten seier, og har tre seire på de siste elleve. Dog har det blitt syv poeng på de siste tre, etter seier mot Strømmen, Kongsvinger og uavgjort mot Øygarden. 

Det begynner å skje ting på Lillestrøm, og for Geir Bakkes menn. Inn i stallen har kvalitetsspissen Bjørn Bergmann Sigurdarson kommet, som ikke har vært med de gangen vi har møtt Lillestrøm. Vi har møtt Lillestrøm åtte ganger, og fire av de på 50-tallet. Den gang gikk Lillestrøm ubeseiret over oss, mens det snudde på 2010-tallet. På de fire siste oppgjørene står vi med tre seiere, mens Lillestrøm står med en. Sist vi møttes var i november 2019, da vant vi 2-1 etter scoring av Mateo og Mads Reginiussen. Kan vi få en reprise på tirsdag?

Kampstart er tirsdag 08.09 klokken 18.00 og kan ses på Dplay, du kan også følge de viktigste hendelsene via vår twitterkonto.

Annonse fra Obos-ligaen: