Før kamp: Sogndal

Toppkamp på EXTRA Arena venter lørdag ettermiddag. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Lørdag 1530 er det toppoppgjør mot Sogndal på EXTRA Arena. Songdal, ligger foreløbig på en 2.plass, fem poeng foran oss. En seier til en av lagene kan være med å definere sesongen. For Sogndals del, har de virkelig fått damplokomotivet til å kjøre. 

Etter en litt humpete start på sesongen, er de nå 13 kamper ubeseiret! På de siste fem kampene har de gått seirende ut i hver eneste en av dem. Etter tre strake seire med tre i nettet hos motstanderen, måtte de kjempe igjennom en 1-0 seier over Øygarden, før det løsnet igjen mot Kongsvinger. Der ga ikke sogningene seg før det stod 5-2 på tavla. 

Sist vi møtte Sogndal fikk vi en real leksjon. De ga seg ikke før vi hadde plukket fire baller ut av nettet, og måtte reise slukøret hjem. De øvrig siste har endt med ettmålseire til ett av lagene, så følger man tradisjonene i morgen blir det et tett og jamt oppgjør mellom lag nummer 2 og 3 på tabellen.

Kampstart er mandag 03.10 klokken 15.30 og kan ses på Dplay, du kan også følge de viktigste hendelsene via vår twitterkonto. 

Annonse fra Obos-ligaen: