Før kamp: Ull/Kisa

Mandag gjester Ullensaker/Kisa EXTRA Arena

Annonse:

Mandag 1800 er det laget med de spreke draktene, Ull/Kisa, som tar turen opp til Ranheimsfjæra og EXTRA Arena. Et lag vi for første gang bestiftet bekjentskap med i 2012, og sist møttes i 2017. Ullsensaker/Kisa, som har scoret 1,7 mål i snitt denne sesongen, kommer fra en meget sterk hjemmeseier over Øygarden.

Sist kamp vant de nemlig 6-1(!) over Øygarden, etter to tap mot Kongsvinger og Tromsø. De har også sterke seiere over Stjørdals-Blink og Strømmen. De er også et av de lagene som spiller flest uavgjortkamper i OBOS-ligaen, og byder på tette og jevne kamper. 

På de siste fem oppgjørene mellom oss og Ull/Kisa har vi to seire, tilbake i 2014 og i 2017, spilt to uavgjorte og tapt en. Man husker det siste best, og i 2017 var det Ull/Kisa som ble sterkest når vi ble slått 3-4. Fra troppen den gang har Christian Eggen Rismark kommet hjem, kanskje han blir å se sammen med Daniel Kvande som sist?

Kampstart er mandag 14.09 klokken 18.00 og kan ses på Dplay, du kan også følge de viktigste hendelsene via vår twitterkonto.

Annonse fra Obos-ligaen: