Før kampen: Godset i Drammen

Ny bortekamp mot Strømsgodset står for tur. (Arkivfoto).

Annonse:

Forrige uke var Ranheim på plass i Drammen for cupspill. Det endte med 2-0 tap for drammenserne. Nå er futta revansjesugne.

Før forrige serierunde ga Tor Ole Skullerud seg som trener, mens Bjørn Petter Ingebrigtsen har gått inn som midlertidig hovedtrener for laget i mørkeblått. Det har endt med uagjort mot Start sist serierunde og seier over oss i cupen i forrige uke.

I nyere tid har lagene møttes to ganger. Begge i cupen, og begge har endt med tap. 2-1 på Ranheim og 2-0 i Drammen. Nå skal gutta fra fjæra reise kjerringa.

På de seks siste kampene i Drammen har Godset vunnet 3 og tapt 3 kamper. Og i målprotokollen står det 9-8. Mens Ranheims 6 siste bortekamper har endt med 3 seire, 1 uavgjort og 2 tap. I målprotokollen står det 11-11.

Gjensyn med gamleklubben

Øyvind Storflor er en av de største i klubbens historie. 241 kamper, 43 mål, 63 målgivende pasninger. Seriegull, cupgull, seriesølv. I cupoppgjøret ble Øyvind syk før avreise og fikk dermed ikke møtt gamle lagkamerater. Nå er muligheten igjen her for legeneden

I forrige uke gjorde vi et intervju med Øyvind om hvordan det blir å møte gamle lagkamerater. Sjekk ut over.

Kampen spilles søndag 24.juni på Marienlyst kl.18.00. Kampen ser du selvsagt best på stadion. Dersom du ikke har muligheten til å dra på kampen vil den være tilgjengelig hos Eurosports Player/Pluss.

Annonse fra Obos-ligaen: