Før kampen mot Lillestrøm

Møter Lillestrøm i nedrykksdrama

Siste kampen mot Lillestrøm i Hovedserien (i 1955) vant Ranheim 4-0. I 2018 vant Ranheim begge kampene mot Lillestrøm med mål av Tønne, Løkberg, Fonn Witry og Reginiussen.

Sist vi møtte LSK i denne sesongen endte det med tap. Lillestrøm tok initiativet fra start og viste tidlig at de var innstilte på å gjøre oppgaven hard for Ranheim. Thomas Lehne Olsen satte ballen i mål til hjemmelaget etter 15 minutter spilt, etter flere skremmeskudd.

Etter pause tok vi tak i kampen og Dønnem utlignet for oss, men gleden varte ikke lenge da Lehne Olsen nok en gang fikk lurt ballen mellom beina på Barli og stillingen ble 2-1. Det kom ikke flere mål og kampen endte 2-1.

På søndag er det årets siste hjemmekamp i Eliteserien i fjæra. LSK ligger på 11.plass på tabellen med 29 poeng og har ikke vunnet en kamp siden august, vi derimot ligger på sisteplass med 24 poeng og trenger sårt en seier, skal vi klare å holde liv i Eliteseriedrømmen.

Møt opp og hei oss frem til en etterlengtet hjemmeseier!