Før kampen: Ranheim - Sogndal

Ferie i Trøndelag? Søndag ønsker vi deg varmt velkommen til kamp på EXTRA Arena. (foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Søndag kommer Sogndal til EXTRA Arena for å kjempe om viktige poeng i toppen av OBOS-ligaen. Sogndal kommer fra en overbevisende 4-0-seier hjemme mot Grorud sist søndag og har med det rykket opp til femteplass på tabellen. 

Ranheim har satt sammen en rekke med gode prestasjoner etter hjemmetapet for Stabæk 9. mai. Forrige helg ble det derimot første bortetap da Sandnes Ulf ble for sterke i Sandnes. 

Tap til tross, prestasjonen var god og alt lå til rette for en nervepirrende sluttspurt etter at Jakob Tromsdal banket inn 3-2 med et nydelig langskudd. Dessverre hadde mange kamper på få dager krevd energi fra spillerne, og med litt slitne ben og hoder måtte Ranheim se seg slått.

Allikevel ligger trønderne på 3.plass på tabellen med like mange poeng som Stabæk på plassen over. Sogndal har sanket tre poeng mindre enn Ranheim, og alt ligger derfor til rette for et spennende oppgjør på EXTRA Arena søndag. 

Trøndersommeren har ikke akkurat vist seg fra sin beste side denne sommeren med lave temperaturer og mye nedbør. Er du en av de som har gamblet på sol og varme her hjemme, anbefaler vi at du tar turen på kamp søndag. Vi kan i allefall garantere høy intensitet og et spill som varmer. 

Billetter til kampen får du kjøpt her

Annonse fra Obos-ligaen: