Før kampen: Tromsø

Årets første bortetur står for tur, og kamp 8.april.

Annonse:

Endelig er Eliteserien i gang, og Ranheim forbereder seg for årets første bortetur. Turen går til Tromsø, hvor man får et gjensyn med tidligere lagkamerater, klokken 1800, 8. april.

Tidligere oppgjør

Ranheim har møtt Tromsø ved fire anledninger tidligere. Første gang Ranheim og Tromsø møttes til dyst var tilbake i 2008. Det var i NM 3.runde, Tromsø var storfavoritt som eliteserielag mot 2.divisjonslaget Ranheim. Det ble en enkel seier for gutan fra nord, og vant komfortabelt 3-0. To år senere møttes de igjen i NM.

Denne gang var det i 4.runde, og Ranheim hadde blitt OBOS-ligalag. Ranheim slo ut Eliteserielaget Tromsø, med Mads Reginiussen på laget, etter scoring av Daniel Krogstad og Robert Stene, og den nåværende administrativ leder Sport, Ivar Sandvik, hadde målgivende til Krogstad!

I 2014 var Tromsø en tur innom OBOS-ligaen, og det ble to oppgjør mot Ranheim. På Alfheim ble stillingen 1-1, etter scoring av nåværende Tromsøspiller, Gjermund Åsen. I returoppgjøret var det Tromsø som stakk av med seieren etter å ha kopiert resultatet fra 2008, 0-3. 

Hjemmelaget

Tromsø har hatt en tung start på sesongen, med 1-4 tap mot Start i Kristiansand, og 1-2 tap mot Molde i Molde. Tromsø fikk som Ranheim utsatt sin kamp i runde 2, og går derfor også inn i en uke hvor kampene kommer tett som hagel. 

Etter at Strømsgodetkampen ble utsatt, fikk Tromsø rakst på plass en treningskamp mot rivalen TUIL. Der vant de 2-0, og viste at de kan stenge buret. I Tromsø finner vi gamle kjenninger i nevnte Gjermund Åsen, og Simen Wangberg. Det blir en høyt interessant kamp på Alfheim klokken 1800, den 8.april.

Annonse fra Obos-ligaen: