Før KBK: Slik gikk det i fjor

Dobbeltseier og tre straffespark i en og samme kamp. Det manglet ikke på dramatikk når vi slo Kristiansund i hjemmekampen sist sesong.

Kristiansund BK har vært en velkjent motstander for oss i Ranheim de siste årene, men da lagene møttes i 2018-sesongen var det for aller første gang på øverste nivå i norsk fotball.

Bortekampen i Kristiansund ble spilt på fotballens festdag, selveste 16.mai og endte med 3-1 seier til Ranheim i en periode da vi spilte tett med kamper og var i strålende form.

Erik Tønne ga oss ledelsen 1-0 midtveis i 1.omgang før samme mann doblet ledelsen i det 63.minutt på straffespark. I kampens sluttminutter økte nåværende Djurgården-spiller Aslak Fonn Witry på til 3-0 til Ranheim, før vertene fikk et trøstemål ved Daouda Bamba helt på tampen.

Dermed endte oppgjøret med 3-1 seier til Ranheim i en kamp som ble sett av over 4200 tilskuere på Kristiansund Stadion 16.mai i fjor.

Straffebonanza

Høstens oppgjør på Ranheim ble spilt 30.september i et øsende regnvær og huskes nok best for innbytter Michael Karlsens tre straffespark i en og samme omgang. Ranheim-spissen scoret på to av de, noe som var nok til å snu kampen i 2.omgang etter at Kristiansund BK ledet 0-1 ved pause. Aliou Coly scoret gjestenes mål den dagen etter drøye halvtimen av det oppgjøret.

Kampen på Extra Arena ble sett av 2030 tilskuere den dagen.