Før Odd: Slik gikk det i fjor

Lagene vant hver sin hjemmekamp forrige sesong. På fotballens festdag møtes de igjen.

Ranheim og Odd vant hver sin hjemmekamp da lagene møttes i Eliteserien sist sesong. På fotballens store festdag her hjemme, 16.mai, møtes de for første gang denne sesongen.

Men, husker du hvordan det gikk i fjor?

Dobbel fra Reginiussen

Vårmøtet mellom lagene ble spilt på EXTRA Arena på Ranheim 13.mai foran 2013 tilskuere og endte med 3-1 seier til Ranheim etter at stillingen ved pause var 2-1. Det var Odd som tok ledelsen i kampen da nåværende Örebro-spiller Martin Broberg hamret gjestene i ledelsen på et langskudd etter 20 minutter før to kjappe scoringer fra Mads Reginiussen og Øyvind Storflor gjorde at det var vi som gikk til pause på stillingen 2-1.

Saken forsetter under videoene

Andre omgangs eneste mål lå Reginiussen bak som dermed fastsatte sluttresultatet til 3-1 Ranheim med kvarteret igjen å spille og ble med det kampens eneste tomålsscorer.

Kristoffer Løkberg fikk kampens eneste gule kort i oppgjøret som ble spilt 13.mai i fjor, for ganske så nøyaktig ett år siden på dagen.

To kjappe

Høstmøtet mellom Odd og Ranheim ble spilt i Skien 7.oktober i fjor og ble sett av i underkant av 5000 tilskuere på Skagerak Arena.

I en kamp som lenge så ut til å ebbe ut på 0-0 fikk hjemmelaget hull på byllen i det 77.minutt ved midtstopper Steffen Hagen. Minuttet senere scoret Ivar Furu selvmål noe som betød 2-0 seier til Odd.

Vebjørn Hoff og Espen Ruud havnet i dommerens bok hos vertene i den kampen, mens Mads Reginiussen og Furu fikk gult kort hos oss.

Odd endte til slutt på 9.plass med 40 poeng forrige sesong - to poeng bak Ranheim som altså ble nummer sju.

Børven - en mann å se opp for

Skiens-laget har fått en flott start årets sesong og ligger etter sju spilte kamper helt oppe på 2.plass med 16 poeng - tre poeng bak serieleder Molde som har èn kamp mer spilt.

Dag Eilev Fagermos mannskap kommer fra en sterk 2-1 seier borte mot Tromsø i helgen etter scoringer av Josh Kitolano og toppscorer Torgeir Børven.

Dette var Børvens sjette scoring for året, noe som gjør at han sammen med Moldes Magnus Wolff Eikrem foreløpig er Eliteseriens toppscorer.