Før Sarpsborg 08: Slik gikk det i fjor

Husker du hvordan det gikk i fjorårets to møter mellom Ranheim og Sarpsborg 08?

Ranheim og Sarpsborg 08 møttes på Ranheim 10.juni i fjor, mens returoppgjøret gikk av stabelen under èn måned senere på Sarpsborg Stadion og endte begge med hjemmeseier.

Snudde til seier

Lagenes første møte ble altså spilt på EXTRA Arena på Ranheim og endte med 2-1 seier til oss i en kamp der Sarpsborg 08 gikk til pause med ledelsen 0-1 etter scoring av Ole Jørgen Halvorsen et kvarter ut i oppgjøret. I 2.omgang snudde vi kampen takket være straffemål av Michael Karlsen midtveis i omgangen før nåværende Brann-spiller Kristoffer Løkberg ble matchvinner to minutter før full tid.

Kampen ble sett av 2039 tilskuere på EXTRA Arena denne junikvelden. Eirik Valla Dønnem og Karlsen fikk gult kort for Ranheim, mens Harmeet Singh og Halvorsen havnet i dommerens bok hos gjestene.

Sarpsborg-revansje

Lagenes andre møte for året ble spilt i Sarpsborg 8.juli og var siste kamp før èn måneds sommerferie. Vertene dominerte det oppgjøret fra start til mål og vant til slutt 4-1 etter å ha gått til pausehvile med en solid 3-0 ledelse. Ole Jørgen Halvorsen scoret to mål for hjemmelaget, mens Kristoffer Zachariassen og Amin Askar noterte seg for ett mål hver. Innbytter Simen Raaen Sandmæl scoret vårt mål i oppgjøret som ble sett av 4365 på Sarpsborg Stadion.

Rashad Muhammed fikk gult kort hos hjemmelaget, mens Eirik Valla Dønnem, Christian Eggen Rismark og Even Barli fikk se kortet hos Ranheim.