Fortjent hyllest av prisvinnerne!

God stemning da prisvinnerne ble hedret under årets fotballgalla. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Årets fotballgalla var på Byscenen. Salen var fullsatt med god mat og drikke. Med fin underholdning fra mange fine mennesker på scenen servert av konfransierene Frank Lidahl og Terje Walther kunne ikke kvelden bli annet enn perfekt.

Spillerne var tilstede sammen med supportere, partnere, trenere, ansatte og frivillige for å hedre alle som har bidratt i fotballen på Ranheim i 2019. Flere priser ble delt ut til de som hadde utmerket seg.

Les juryens begrunnelse under bildeserien.

Patriotprisen: Anja Vasseljen 

Patriotprisen deles ut av vaffelsgutta, Asbjørn Olsson, Per Nyquist og Gerhard Rückert. Denne prisen går til en person har vært betydningsfull for en av spillerne laget. I hjemmet står hun på dag og natt for at lagets prestasjoner skal være på topp. Mads Reginiussen samboer har vært utrolig viktig for Ranheims prestasjoner i mange år.

Årets supporter: Thomas Mostervik 

Prisvinneren er født og oppvokst på Ranheim, med et hjerte som banker 100% for hele Ranheim. Gjennom sin væremåte er prisvinneren en bydelsutvikler som sørger for at ting skjer, at ting blir gjort og at folk blir med for å få jobben gjort.

Han er en ambassadør for fellesskapet som skal kjennetegne klubb og bydel. Han er en lokomotivfører som sprer positiv energi og setter standard for hva som ligger bak våre uttrykk ‘arbeidsfolk og fellesskap siden 1901’

Årets frivillig: Roar Hernes

Prisvinneren er en hedersperson, stillfarende, en handlingens mann, vandrer rundt og får ting gjort. Er veldig opptatt av å bry seg om andre, spør om hvordan andre har det. Smilende, alltid til stede og løsningsorientert. Har vært trener i barnefotballen, i støtteapparatet rundt A-laget, altmuligmann på anlegget, prepper kunstgresset på kampdag, snekrer og fikser. Rett og slett en verdensklassemann…

Årets ambassadør: Terje Walter

En ekte Ranheim-ambassadør lever ut klubbens identitet i møtet med andre mennesker. Stiller opp i tunge tider så vel som gode tider, med ekte engasjement og hele seg selv. Årets ambassadør har gått den lange veien. Fra kamper mot Budal og Brekken til RBK og Vålerenga. Han skaper humør og glede, er uselvisk og er praktisk talt både bildet og lyden av Ranheim. Et fantastisk menneske på alle mulige måter..

Årets sponsor: Overvik

Årets sponsor skal alltid tilføre sponsorpoolen og klubben en X faktor, gjennom å være tilstede på møteplasser i nettverket, kampdag og skape engasjement gjennom god aktivering av samarbeidsavtalen. Årets sponsor bidrar til å skape positive vibber ovenfor andre. Årets sponsor 2019 scorer høyt på de fleste parametere og har i tillegg gått i front og fått utviklet en møteplass for hele idrettslaget. Som på kampdag er det supporterpub og har navnet Overvik Corner.

Årets spiller kvinner: Martine Røkke

Spilleren er en typisk fighter, en spiller som alltid vil vinne, en spiller som også er en publikumsfavoritt basert på sin innstilling og målteft.

Hennes utpregede tilstedeværelse på trening har selvsagt medført at spilleren har tatt store steg, både på og utenfor banen.  

Utover i 2019-sesongen ble hun en tydelig lederskikkelse gjennom sine handlinger på banen, og har fått en sterk posisjon i spillergruppa i inngangen til 2020.

Saken fortsetter under bildet

galla-35-Årets-spiller-kvinner-Martine-Røkke

 

Årets spiller herrer: Jørgen Olsen

Juryens begrunnelse: Årets spiller en person som får prisen for sitt utviklingsarbeid over tid, men aller mest for sine viktige og gode prestasjoner i sesongen 2019. Han fikk sin debut på øverste nivå i norsk fotball da han i fjerde serierunde debuterte borte mot Kristiansund. Gjennombruddet hans kom etter tålmodig og dedikert arbeid over flere år både i Ranheim og andre klubber.

Årets spiller utmerker seg med rå fysikk, hurtighet og dedikasjon. I tillegg til sine fotballegenskaper er han en svært godt likt fyr. Medspillere, trenere og støtteapparat får alle masse energi av å møte gutten med smilet.

Saken fortsetter under bildet

galla-21-Jørgen-Olsen-årets-spiller

Årets ildsjel: Tommy Bang-Larssen

Årets Ildsjel er, tross sin relativt unge alder, allerede en bauta i klubbens historie, verdiformidling og daglige virke.

I 15 år har prisvinneren holdt et meget høyt gjennomføringsnivå på fellesskapsverdiene som hovedtrener - med klokkeklar tro på at vi man sammen kan skape særdeles sterke opplevelser og der drømmer blir realisert!

Årets Ildsjel er uselvisk og ser alltid klubbens behov som det viktige, og på vei inn i 2020 tar han tak i nok en ny rolle, denne gangen som kulturoppbyggende veileder for lag i klubben.

Det er ingen tvil, Årets Ildsjelpris går til hedersmannen, Kvalitetsklubbsjefen, hovedtreneren og trenerveilederen

Hederspris: Steinar Rokkones

Prisvinneren har gjennom alle år evnet å utvikle klubb og organisasjon, som har vært kjennetegnet av lite støy, men stor grad av samarbeid og utvikling. Prisvinneren er sterk på relasjoner og evner å vinne hjerter i møtet med andre. Prisvinneren klarte på et kritisk tidspunkt å samle idrettslaget og fikk folk til å snakke samme språk.

Prisvinneren har vært trener i aldersbestemt fotball, spiller på seniorlag, sponsor, har fylt de aller fleste lederroller – det sterkeste avtrykket er som Formann i klubben. Han har vært engasjert i klubben mer enn seks tiår.

galla-56-Hedersprisen-steinar-rokkones

 

Annonse fra Obos-ligaen: