Fortsetter seiersrekken

Ranheim - KFUM 4-1 (2-1)

Ranheim stilte med det den samme elleveren som de har gjort de siste kampene. Det var én endring, og det var på keeperplass. En skadefri Frenderup kom inn for Magnus Lenes.

Ranheim gikk ut og viste fra start at her ville de fortsette den offensive trenden vi har sett i siste. Og det tok ikke lang tid før mannen som ble av ekspertene spådd minimum 2-4 uker på sidelinja viste seg frem. Etter 5 minutter, var han høyest inne i feltet og scoret 1-0 til Ranheim etter en corner.

Ranheim fortsatte å føre kampen etter scoringen, men KFUM hang godt med, men i det 34. minutt fikk Ranheim frispark midt på banen etter at Alte ble felt. Tønne slo ballen kjapt gjennom til Mehnert som alene med KFUMs keeper, brukte én touch før han sikkert plasserte inn 2-0.

I det 40.min reduserte KFUM til 2-1. Et resultat som sto seg til pause.

Ranheim gjorde ingen bytter i pausen.

Omgangens første sjanse var det Ranheim som sto for, et skudd fra 16 meter fra Mads Reginiussen skudd fra 16 meter gikk utenfor.

Men neste sjanse Reginiussen fikk, plasserte han skuddet i krysset og 3-1 til Ranheim etter 60 minutter.

I det 74. minutt kom KFUM til en stor sjanse, etter et innlegg, men headingen fra bra posisjon gikk utenfor.

Minuttet senere ble Mehnert spilt gjennom alene med keeper. Og som den målsniken han er, valgte han å runde keeperen og sette ballen i tomt mål. To tomålscorere. 4-1.

Selv om Ranheim hadde en behagelig ledelse, var det ikke snakk om å gi KFUM noe lettere motstand. Alle i blått ofret seg i hver duell. fire minutter før slutt fikk bortelaget en stor sjanse, men Frenderup vartet opp med en beinparade og avverget scoring.

Og det endte med tre nye poeng til Ranheim.

Laget: Nicklas Frenderup, Sivert Solli (Sevald Andreassen 88.min), Sondre Langås, Christian Eggen Rismark, Erik Tønne, Mads Reginiussen, Jacob Tromsdal (Henrik Loholt Kristiansen 63.min, Ruben Alte, Simon Marklund, Vegard Erlien (Michael Karlsen 86.min), Marcus Mehnert (Adrian Bartel 88.min).