Fra rastløs talent til mesterlærer

Michael Karlsen ser tilbake på opp- og nedturer fra sine tre perioder i Ranheim når han nå legger fotballskoene på hylla.

Annonse:

Vi har tatt en lengre prat med fotballpensjonisten Michael Karlsen. En gjennomgang om hvordan tiden som fotballspiller og periodene i Ranheim har vært.

- Jeg har ikke rukket å tenke så mye på det å være fotballpensjonist enda, men tror det blir fint på sikt. Til syvende og sist vil man selvfølgelig savn alt rundt det, men håper å få være en del av fotballen i fremtiden uansett, og da får man en liten smak av det hvertfall, åpner Michael Karlsen intervjuet.

Se hele intervjuet med Michael Karlsen på vår YouTube-kanal her.

Jubel etter 1-0 på Aker Stadion i 3-2 seieren mot Molde i Eliteserien 2018
Jubel etter 1-0 på Aker Stadion i 3-2 seieren mot Molde i Eliteserien 2018

Den høyreiste spissen med 216 kamper, 64 mål for Ranheim over tre perioder ga beskjed tidligere i høst han nå kom til å legge skoene på hylla.

Mikke har bidratt mye på og utenfor banen. Da han først kom til Ranheim i 2010 var han en ung, rastløs og noe uferdig spiller. Den siste perioden har han vært en "mesterlærer"  ungguttene lytter og ser opp til.

- Det har vært en kjempefin tid, selv med opp- og nedturer utvikler man seg selv som menneske, som er det viktigste, og det kommer av reisen man har hatt. 

Og legger til:

- Man har vært så heldig å opparbeide seg en status der de yngre guttene lytter til, og jeg elsker å ha den rollen der jeg kan bidra til at spillerne, laget og klubben utvikler seg. Det er en veldig fin gjeng i garderoben nå, en fin miks med eldre gutter, som mesterlærere, noe jeg tror er bra for at klubben også skal ta steg. 

Se hele intervjuet med Michael Karlsen på vår YouTube-kanal her.

Kanskje sitter du ved siden av Mikke på kamp i fjæra neste år. Med sesongkort kan du få med deg de store begivenhetene fra fast posisjon på tribunen. Sesongkort kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: