Frenderup ble matchvinner

Sørget for 3 poeng med avgjørende redning på straffespark to minutter før ordinær tid.

Først kom Morten Gamst Pedersen inn da det gjenstod 10 minutter av ordinær tid, og det var 1-1. Når det var gått 82.minutter på klokka. Fikk Tønne lagt inn et perfekt ball på bakerste, der dukket Gamsten opp og headet inn Ranheims andre mål. Da trodde de fleste på tribunen at seieren var sikret, men det var feil.

Frenderup sto en glimrende andreomgang, der han reddet de blå fra baklengs ved tre meget kvalifiserte redninger. Så to minutter før ordinær tid, ble Sondre Langås skutt i armen, han fikk sitt andre gule for kampen og marsordre av dommeren, og Moss fikk straffespark. Den reddet Frenderup og sørget for at det ble seier mot Moss.

Se hele videointervjuet med Frenderup nederst i saken.

- Det går mange tanker gjennom hodet når man har stått og kjempet i nesten 90 minutter. Men jeg har bestemt meg for side når han legger ned ballen. Jeg prøver å være rolig, noe jeg klarte. jeg fikk ballen der jeg ville ha den, og fikk til en god dobbeltredning, så det var deilig å bli matchvinner, sier en glad Frenderup.

Frenderup sier videre at han føler at formen bare blir bedre og bedre om dagen. Men er tydelig på at i dag vinner vi på en dårlig dag. Og at det nå bare er å begynne å glede seg til cupkampen mot Bodø/Glimt kommer på besøk på onsdag.

Neste kamp er på onsdag kl.18.00. Da får vi Bodø/Glimt til cupfest her på EXTRA Arena. Vi ser frem storkampen, og gleder oss til å se deg her igjen. Billetter til kampen kjøper du i denne linken.