Frenderup på landslaget

Målvakten skal delta i King's Cup for Trinidad & Tobago (foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Nicklas Frenderup er tatt ut til Trinidad & Tobagos landslagssamling i forbindelse med deres deltagelse i King's Cup i Thailand.

Trinidad og Tobago møter Tadsjikistan i åpningskampen i King's Cup den 22. september.

Kings Cup ble grunnlagt av fotballforbundet i Thailand og har vært arrangert siden 1968. Tidligere har stjerner som Peter Schmeichel, Henrik Larsson, Robert Lewandowski, Ronaldinho og Pierre-Emerick Aubameyang spilt i turneringen.

- Jeg er utrolig stolt over å bli tatt ut til landslaget igjen. Jeg har jobbet hardt for å komme tilbake. Så det er deilig å lykkes. Jeg gleder meg til å måle krefter i en stor tradisjonsrik turnering. Danmark har jo vunnet tidligere, og Norge har også deltatt i 2012. Så det blir spennende og lærerikt å spille mot en annen fotballkultur. Vi håper å slå godt fra oss og bruke turneringen som en god test før våre viktige kamper i CONCACAF, sier Frenderup.

Vi ønsker Frenderup lykke til med det trinidanske flagget på brystet. Han reiser etter kampen mot Sogndal på lørdag, og reiser hjem etter kampen der han blir tilgjengelig til neste kamp hjemme mot Sandnes ULF 3.oktober.

 

Annonse fra Obos-ligaen: