Furu: - På en god dag så går det

Både Ivar Furu og Svein Maalen mener Ranheim burde tatt alle poengene i dag. (Foto: Jørn Engberg)

Annonse:

Som så mange ganger tidligere denne sesongen kom Ranheim under tidlig i første omgang. Og som så mange ganger tidligere denne sesongen kom Ranheim ut som et helt annet lag, og reddet poeng, etter pause.

- Vi kommer ut som et helt annet lag. Vi tar tak i kampen, og dominerer. Det er marginalt at vi ikke vinner, sier Ivar Furu, som debuterte fra start i midtforsvaret.

Han peker på at Ranheim mot slutten av kampen hadde flere store muligheter, og at med marginene litt mer på lag, hadde dette endt med tre poeng.

- Skuddet til Mads etter frisparket, på en god dag så går det inn. Skuddet til Kvande som gikk i stolpen, på en god dag så går det inn. På en god dag blir det dømt straffe etter taklingen av Karlsen, reflekterer midtstopperen.

Maalen: -Aldri lurt å ligge under 

Også Svein Maalen var enig i at andreomgangen var såpass bra at tre poeng ikke hadde vært ufortjent, men selv om Ranheim har hatt en tendens til å heve seg etter å ha kommet under, vil ikke treneren gå med på at det er en suksessfaktor i seg selv.

- Det er en suksessfaktor at vi gang på gang klarer å komme tilbake, men det er aldri lurt å ligge under, konstaterer han.

Han fikk se et lag som produserte flere store målsjanser etter pause, men bare fikk uttelling på én av dem.

- Det er sterkt å dominere såpass mye som vi gjør etter pause. Spesielt i første halvdel av omgangen. Vi har vel seks ganske store målsjanser, og da handler det om å være effektiv. Så vi får bare jobbe videre med det, fortsetter han.

Se hele intervjuet med Ivar Furu her: 


Og Svein Maalen her:


Annonse fra Obos-ligaen: