- Går alltid for tre poeng

Hugo Pereira gleder seg til mandagens møte med Start, et lag som har startet sesongen bra og ligger før oppgjøret med Ranheim tre poeng foran på tabellen.

Annonse:

Vi har tatt en prat med hovedtrener i Ranheim, Hugo Pereira, og hans tanker om onsdagens storseier mot Dahle, der det ble 1-8 til Ranheim etter ordinær tid på torsdag, og ikke minst om kampen mot Start.

På torsdag slo vi Dahle borte med 1-8, hva tenker du om prestasjonen?

- Jeg synes at laget var veldig konsentrerte, profesjonelle og dedikerte i måten de løste oppgjøret på. I dette oppgjøret var det bra fra da dommeren blåste i gang kampen, og til han blåste av etter 90 minutter. Hele troppen var bestemte på at dette oppgjøret skulle vi vinne ved å spille god fotball. Og da vi klarte å drepe kampen før det var spilt 25 minutter, fikk vi muligheten til å fortsette å spille god fotball på banen. En mengde av gode prestasjoner gjorde at resultatet ble så bra som det ble. Samtidig fikk tre av ungguttene våre, Francois Bernhard Venn, Jørgen Hjelde Jenshus og Henrik Aukan Standal, debuten sin på A-laget i dette oppgjøret. Samtidig hadde vi 6-7 spillere på banen som alle har utviklet seg i Ranheim, noe som lover godt for framtiden til Ranheim, sier Pereira.

Kjøp billett til Ranheim - Start mandag 23. mai her.

Vi dreper jo kampen relativt tidlig i oppgjøret, vil du si at resten av kampen var en god treningsøkt i å spille mot etablert forsvar?

- Ja absolutt. Vi fikk øvd en del på mye av det vi prøvde mot Stjørdals-Blink, og på ting som vi garantert vil få bruk for senere i løpet av sesongen. Og kanskje vi allerede trenger de tingene vi fikk trent på allerede på mandagens hjemmekamp mot Start.

For på mandag klokka 18.00 kommer Start til fjæra. Vinner vi den kampen, ligger vi godt an i årets sesong, hva tenker du om det?

- Akkurat det med tabellsituasjonen er ikke noe vi har mye fokus på så tidlig i sesongen. Det er mye viktigere at vi klarer å spille en bra kamp med mange gode prestasjoner i løpet av oppgjøret. Vi må klare å vise oss fra vår beste side mot et av lagene som er spådd å være i toppen av årets OBOS-liga. At vi kan se de i øynene under kampen, og forhåpentligvis være det beste laget. Det er alltid spennende å spille mot de som skal være et antatt topplag i år. Så får vi se hvordan vi er i det defensive spillet vårt, og det offensive spillet vårt. Samtidig som vi rett og slett får et svar på hvordan vi ligger an i forhold til de andre lagene. Men å få testet seg mot laget på 3.plass for øyeblikket er alltid spennende, svarer Pereira.

Så når vi klarer å levere to omganger i en kamp, som var lik førsteomgangen mot Stabæk så er Hugo Pereira en glad mann?

- Ja absolutt, men det står jo alltid et godt lag på motsatt banehalvdel med en kampplan og taktikk mot oss i alle kamper i denne ligaen. Og vi må bli vant til den dynamikken i kampene. Men jeg synes vi blir sterkere og bedre for hver kamp vi spiller. Vi vil være bedre enn vi var både mot Stabæk og Stjørdals-Blink. Det er målet vårt, rett og slett å bygge stein for stein. Og vi går alltid for tre poeng på hjemmebane, avslutter Pereira.

Kjøp billett til Ranheim - Start mandag 23. mai her.

Annonse fra Obos-ligaen: