Gatelaget sendes live fra Lerkendal

På torsdag spiller Ranheim sitt gatelag turnering på selveste Lerkendal mot RBK, Rana FK og Kristiansund BK. Amedia vil live-streame hele turneringen på Direktesport.no.

Annonse:

Coop miniturnering for gatelag 2022 spilles på SalMar-banen på Lerkendal og arrangeres av Coop Midt-Norge i samarbeid med RBK.

- Dette kommer til å bli en stor dag for gatefotballen, og spillerne skal få en opplevelse for livet. At Amedia ønsker å streame kampene vil gjøre opplevelsen ekstra spesiell for spillerne, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Turneringen der alle lag møter hverandre har oppstart kl. 12.00, med avslutning kl. 15.15. Den gamle storspilleren Gøran Sørloth skal sørge for stemning fra speakertårnet.

- Vi brenner for idrettsglede og gi folk like muligheter til å delta. Det er fantastisk at Ranheim gir et slikt tilbud som kan motivere til flere meningsfulle timer med tilhørighet og mestring. Med turneringen håper vi å skape en opplevelse for livet, som gir spillerne motivasjon til å fortsette med fotballen. Dette er ekte samhold, og et lavterskeltilbud som er inkluderende og gir mestring, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Spillerne fra de fire klubbene er i etterkant av turneringen invitert av Coop til VIP-området på Lerkendal for mat og drikke. De inviteres også til å se eliteserieoppgjøret mellom RBK og Haugesund senere på kvelden.

Turneringen har fri inngang for publikum, og det meldes også om at flere supportergrupperinger vil stille opp for å støtte sine klubber.

Annonse fra Obos-ligaen: