Gatelaget vant årets første kamp

Ranheims gatelag slo Rosenborg i årets første treningskamp.

Det var perfekte rammer for fotball mandag formiddag på Salmarbanen ved Lerkendal Stadion; sol, rundt 30 tilskuere og to spente lag. Dette var Rosenborg Gatelags første kamp noensinne, mens vi i Ranheim ikke hadde spilt kamp siden turneringen i Raufoss i starten av desember.

Kampen startet noe rotete med en del tekniske feil, men ti minutter ut i kampen skulle målshowet starte. Ranheim gikk opp i 2-0, før RBK fikk dagens første redusering og 2-1. Så tok Ranheim og lagets toppscorer for omgangen, Gentric, saken i egne hender og sørget for to kjappe mål og hadde med det sikret seg et ekte hattrick. Hjemmelaget reduserte til 2-4 för lagene tok pause.

Da andre omgang startet fikk Ranheim virkelig spillet til å sitte, og gang på gang ble det farlig foran hjemmelagets mål. I denne fasen av spillet merket vi at det vi har trent på offensivt i vinter med små mål, også fungerte på en større bane. Det var veldig mye bra samspill offensivt, og trygt bakover. Det endte til slutt 3-12 og målet trener Sandvik satte før kampen var nådd med god margin; Vi skulle vinne mer enn A-laget.

Rosenborg la til rette for god fotball og en meget fin start på sesongen. Nå gleder vi oss til fortsettelsen.

Vi vil samtidig gratulere Rosenborg med sitt nye gatelag og vi gleder oss til å følge de videre