Gjør som Frank - Følg sju-ukersprogrammet

Ønsker du også komme i gang med trening. På kun 20 minutter kan du forberdre helsen betraktelig.

Annonse:

Spillerne har begynt med fellestreninger igjen - uten kontakt enda. Det blir forhåpentligvis snart. Vår daglige leder Frank Lidahl har holdt treningen gående siden januar.

Leder for fysisk-medisinsk team i Ranheim, Ulrik Wisløff, annerkjent forsker ved NTNU, har utarbeidet et sju ukers treningsprogram som Frank benyttet. Han mottok i starten av februar Hjerteforskningsprisen til Nasjonalforeningen for folkehelsen, delt ut av Kongen, for sin forskning på trening som hjertemedisin.

Du har kanskje lest artikkelen på Nidaros.no om hvordan treningsprogrammet med Frank har gått. Han sier uansett følgende etter sju uker med trening:

- Jeg tror ikke det finnes en mer effektiv måte å få bedre fremgang på kort tid på. Jeg har fått mer energi til å gjøre hverdagslige ting. Jeg er mindre trøtt og generelt mer skarp i hodet. Før kunne jeg bli sliten bare av å gå ut og hente en sekk med ved. Det blir jeg ikke lenger. Dette funker for alle, uansett utgangspunkt. Det er jeg et sannhetsvitne på!

Vil du ha mer overskudd, få en bedre helse og komme deg i bedre form. Gjør som Frank og benytt programmet i sju uker. Treningsprogrammet finner du her.

Annonse fra Obos-ligaen: