Gledelig samspill på Extra Arena

Under kampen mellom Ranheim og Fram Larvik hadde vi storflott besøk fra Ranheim helse- og velferdssenter på tribunen på Extra Arena

Annonse:

På bilde over ser du Reidun og Odd Berg, de bor på Ranheim helse- og velferdssenter. Har vært gift i 75 år, og hadde stor glede av å gå på kamp med sønn og barnebarn.

- Å være partner med Ranheim Fotball betyr mer enn å sette logo på arena og drakt, det gir oss en unik mulighet til å skape opplevelser for våre medlemmer i alle aldre, sier sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge Ann Mari Bade.

Inviterte beboerne ved Ranheim helese- og velferdsenter.

- Ved flere anledninger i løpet av året har vi og Ranheim skapt opplevelser for barn og unge i vår region, men nå hadde vi lyst til å gjøre noe for de mange beboerne på Ranheim helse- og velferdssenter, sier Bade.

Beboerne bor nære stadion, og mange av dem har et sterkt engasjement for klubben, men det kan være utfordrende å komme seg på kamp. Men etter invitasjon fra Coop var det på onsdag klart for 34 beboere og pårørende på tribunen da Fram Larvik ble slått ut av cupen.

Resized_20190925_175609
Reidun og Odd Berg tar imot signerte Ranheimsdrakter fra Sponsor- og medlemsansvarlig i Coop Midt-Norge, Ann Mari Bade.

Ranheimspatriotene stilte opp og fulgte gjengen over til stadion, her var det gjort klart for dem både ved Overvik corner og på hovedtribunen. Glede og spenning kunne leses i alle ansikter, og det er noe fint med å se samspillet mellom pårørende og beboere når man kommer ut av «hjemmet» sammen.

Før kampen møtte Ann Mari Bade beboerne, og ønsket velkommen på kamp på vegne av Coop Midt-Norge. To signerte Ranheimsdrakter ble overrakt for å henge opp i de to fellesstuene på senteret, noe som ble svært godt mottatt. Det ble også vaflene og kaffen som ble servert ved plassene i pausen!

Coop Midt-Norge vil takke Ranheim fotball som har bidratt til å gjøre dette fysisk mulig å gjennomføre, Ranheimspatriotene som sørget for støtte og selskap i gjennomføringa.

Vi har sammen fått være med å skape en opplevelse og et samspill her som er viktig for alle involverte. Beboere som ikke bruker å sette sin fot utenfor boligen kom seg ut og fikk oppleve kamp, stemning, glede og samspill som er svært verdifullt.

 

Annonse fra Obos-ligaen: