- Gleder meg til kamp

Mehnert ser frem til ny seriekamp, og håper så mange som mulig har kommet seg ned fra fjellet og til stadion på tirsdag.

Annonse:

For Marcus Mehnert har det vært rolige påskedager hjemme i leiligheten i Trondheim. Med det flotte været vi har hatt har han naturligvis tatt seg noen turer til sentrum og satt av tid til egentrening. 

- Det har vært fint med litt fri, men siden det er kun spilt to seriekamper så synes jeg det var litt tidlig med fri allerede nå, sier han.

Mehnert scoret Ranheims mål i 1-1-kampen mot Raufoss rett før påske. Spissen ser frem til ny kamp allerede på tirsdag. - Det er alltid godt med mål, men tre poeng er viktigere enn scoring så det var synd vi kun fikk med oss ett. Jeg gleder meg til kamp nå på tirsdag. OBOS-ligaen er en "kokkosliga" så vi må alltid være på topp. Det tror jeg vi kommer til å være, sier Mehnert.

Kampen mot Grorud spilles tirsdag 19. april kl 18:00. Billett til kampen får du kjøpt her

- Jeg håper det kommer like mange til EXTRA Arena på tirsdag som det gjorde mot Brann. Det er til stor inspirasjon for oss utpå banen, og vi skal gjøre alt for at poengene blir igjen på Ranheim, avslutter Mehnert.

Annonse fra Obos-ligaen: