Glimter til i toppen av Eliteserien

Møter et lag som sprudler av selvtillit

Annonse:

Vi håper mange av dere tar turen søndagen på kampen mot Bodø/Glimt. Vi er ordentlig klare for å ryste laget som har spilt den morsomste fotballen i Eliteserien i år. Vi står samlet og vet vi matcher alle, nå kommer det en strålende mulighet til å ikke bare ryste Bodø/Glimt, men være gode nok til å slå de og ta 3 poeng. 

Et lag i medvind kommer til Ranheim på søndag. Laget ligger nå på en andreplass i Eliteserien og kniver med Molde om serieledelsen. Sist kamp spilte nordlendingene mot Stabæk, den kampen endte 3-3. 

I sommer, siste kamp før ferien, tapte vi 5-1 på Aspmyra. Da raknet det i sluttminuttene, det var 2-1 helt til 83.minutt. 

Lagene har møttes 7 ganger på Ranheim i serie og cupspill. Ranheim står med 3 seire, 2 uavgjort og 2 tap. Tilsvarende oppgjør i fjor endte 0-0 på EXTRA Arena.

På søndag er det ny Fanzone på EXTRA Arena før kamp. Overvik Corner, den sosiale møteplassen før kamp, åpner som vanlig 16.00. Velkommen.

Har solgt spillere de siste dagene

Bodø/Glimts svensk-tunisiske kantspiller Amour Layouni signerte en treårskontrakt med egyptiske FC Pyramids, og han har dermed spilt sin siste kamp for Glimt. I år har Layouni scoret 10 mål for klubben og hatt fem assist. Derimot er Håkon Evjens overgang til AZ Alkmaar klar først 1.januar og han blir trolig å se på Ranheim søndag.

Vi tar godt i mot det tradisjonsrike laget fra Nordland, men poengene må de dessverre reise uten. De har vi behov for selv. Velkommen på kamp søndag 18.00.

Annonse fra Obos-ligaen: