God første kamp mot seniormotstand for rekruttene

Byåsen TF - Ranheim TF rekrutt 2-0 (1-0). Etter 15 måneder kunne rekruttlaget endelig spille mot seniormotstand igjen. Med en vår og sommer med lite kamper var det før kampen knyttet spenning til hvor vi stod i forhold til 3. divisjonsmotstand, men det guttene viste på banen viste at vi er klare for høstens utfordringer.

Etter en kalddusj med mål i mot på en corner etter seks minutter, klarte Ranheims rekrutter å hente seg inn og levere en solid første omgang mot et erfarent Byåsenlag. Guttene turte å holde ballen langs bakken, spille gode pasninger fram i banen på spillere i god bevegelse, stå godt etter i angrep, og i tillegg, vokse i duellstyrke utover omgangen.

Vi klarte flere ganger å spille oss godt ut av trange situasjoner.

I deler av andre omgang fikk Byåsen sette RIL-guttene under større press inne på vår banehalvdel, og etter 60 minutter, på nok en dødball, fikk de satt ballen i mål fra et frispark. Utover i omgangen kom vi mer med igjen, og klarte å etablere en god del spill inne på Byåsen sin banehalvdel og fikk også skapt noen sjanser, uten at det endte i mål.

Tøffe dueller. Alexander Gløsen, her i duell, fikk sin debut for Ranheim mot Byåsen.

Med en snittalder for anledningen på 18,3 år fikk mesteparten av rekruttstallen endelig prøvd seg mot seniormotstand - for aller første gang for flere. Det var gledelig å se hvor godt forberedt guttene var og ikke minst den innsatsen og lidenskapen, fellesskapet og samholdet samtlige spillere viste i løpet av kampen. Her er det mye bra å bygge videre på framover.

Neste kamp for rekruttene er NM G19 borte mot Molde. Endelig kampdato er ikke satt, men kampen blir spilt i løpet av de neste to ukene.

For nyheter i hverdagen om Ranheim Rekrutt, følg oss på Instagram @ranheimrekrutt.