- Godt å få tillit i en så viktig fase av kampen

Lasse Qvigstad fikk debuten i OBOS-ligaen i søndagens borteseier mot KFUM

Annonse:

Lasse Qvigstad kom til Ranheim på lån fra RBK i vinter, og har mye spilletid som midtstopper i årets treningskamper. De to første serierundene ble 19 år gamle Qvigstad sittende på benken.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

Det så det lenge ut som var planen på søndag borte mot KFUM også, men da det var spilt 69.minutter fikk høyreback Henrik Loholt Kristiansen seg en smell og måtte ut. Da var det bare å få på seg drakten, og kastes ut til ulvene på stillingen 1-0 i vår favør.

- Det er jo selvfølgelig kult å få tilliten i en slik kamp, en kamp som står og vipper der vi leder 1-0. Så at Kåre har såpass tro på meg, at han setter meg inn da er jo selvfølgelig veldig morsomt, smiler debutanten.

Selv om han egentlig er midtstopper, måtte han trå til på høyrebacken, en plass som er litt annerledes kontra midtstopper.

- Jeg har jo litt erfaring som høyreback fra tidligere, men det er jo stopper jeg er. Men jeg klarte å beherske meg greit som høyreback, så det gikk da fint det også, sier han ydmykt.

Lørdag 29.april kl.15.00 blir en ny dag for festfotball, da er Skeid neste motstander. Kampen ser du best fra tribunen med sesongkort. Enkeltbillett til kampen kan du kjøpe her.


 

Annonse fra Obos-ligaen: