Gutta tilbake på treningsfeltet

Gutta er tilbake på treningsfeltet etter ferie, nå er vi er klare for nok en hard måned med mange kamper

Annonse:

Denne uken har Erlend Fiksdal, elev ved Markaplassen skole, hatt arbeidsuke hos oss. Idag gjorde han et intervju med Michael Karlsen om hvordan det har vært på ferie.

Onsdag var spillerne tilbake på treningsfeltet etter ni dager med ferie. Nå venter dem nok en tøff og hard måned, som inneholder minst fem kamper hvor de møter blant annet Molde og Rosenborg. (Forutsetningene er hvis gutta klarer å vinne mot Skeid om to uker da blir det 4. runde i NM og en ekstra kamp før neste ferie/pause)

- Det har vært veldig deilig, deilig å fått koblet av etter mange kamper nå og lade opp, forteller Michael Karsen om ferien og legger til. - Når du blir fotballproff så er det lite ferie, da vi sjeldent bruker å ha fri som vi har hatt nå midt i sesongen.

- Deilig å koble av

Et veldig viktig og sentralt spørsmål var om spillerne følte at de hadde fått overskudd i form av energi fra ferien og følte seg i fin form før følgende måned og Karlsen svarer: 

- Ja det synes jeg, har fått ladet opp bra. Når man ligger på stranda og slapper av så lader kroppen, men det er viktig å få røre seg også. Nå kjennes det bra ut, så håper vi på at både jeg og resten av laget har matt masse energi til siste kampene før ferien.

For at spillerne skal prestere og komme med mer energi, og nye krefter må man ha litt ferie og koble helt av hvor man ikke bare tenker på fotballen

- Ja det tror jeg, fleste av oss er flinke til å røre oss underveis. Av og til så er det deilig å ikke trene noen dager, det tror jeg er nødvendig når det er en lang sesong, smiler han lurt. 

- Er det deilig eller dårlig med ferie/pauser?

- Jeg synes det er kjempedeilig, det tror jeg alle syns. Det tar på litt mere enn man tror, både for kroppen og ikke minst hode, så alltid deilig med fri. 

Trening-Michael-Karlsen-2019

Selv om Karlsen har vært i Marbella og koset seg har han likevel lagt inn litt trening ved hjelp av et treningsprogram.

- Ja, Ulrik har fikset, han sender det til de fleste, noen har litt forksjellige program. Jeg hadde mest løping og lignede, og da har jeg med meg pulsbelte. Så når jeg løper så har jeg data og sender det jeg til Ulrik sånn at han ser at jeg gjort jobben min, hvis ikke blir Ulrik sur vettu ;-)  

Molde neste mostander

Neste kamp er mot Molde og de spilte vi imot to ganger ifjor, hvor vi tok seks av seks mulige poeng hjem til fjæra. Resultatene i kampene ble 3-1 hjemme på Extra Arena og 3-2 borte på Aker Stadion. Seks mål og seks poeng. I tillegg kan vi ta med at Michael "Mikke" Karlsen scorte i begge sine kamper mot Molde i 2018.

- Slo dem jo begge kampan i fjor, så vi må jo gå for å vinne igjen. Karlsen legger til: - Molde er jo kanskje på sitt beste på mange år nå, men når dem merke at Ranheim kommer så tror dem at det blir lett, og det la vi merke til i fjor.

Karlsen avslutter med - Vi kan slå alle, så vi går for tre poeng! Michael mener at det blir mål på ham også neste søndag og sier komfortabelt

- Jeg har jo aldri tapt på Aker stadion og aldri ikke scoret, så må bare fortsett der da. 

Vil gjerne også benytte sjansen til å gratulere Alexander Foosnæs som blir 25 år hjerteligst med dagen!

Annonse fra Obos-ligaen: