- Har savnet kulteren og klubben

Tilbake til Ranheim etter flere år i Kina

Annonse:

Den tidligere Trond og Rosenborgspilleren John Hou Sæter er tilbake til Ranheim, sju år siden sist han var i klubben på lån fra Rosenborg.

Se intervju nederst i saken

Siden sist har John Hou Sæter blitt kinesisk statsborger, fått masse erfaring fra Stabæk og kinesisk fotball, men gleden med fotball er viktigst er størst for John, som han fortsatt han kalles blant sine venner.

- Det føles helt riktig, det føles kjempegodt! Helt siden jeg dro forrige gang har jeg savnet kulturen i garderoben og klubben, og synes det er veldig god og gøy å være tilbake igjen, sier en glad John. 

Se John og resten av laget fra fast plass på EXTRA Arena i 2023. Kjøp sesongkort her.

 

Med Hou Yongyong tilbake på Ranheim mener Tarjei Smågesjø, fra klubbens sportslig ledelse, laget får god tilvekst med erfaringer fra den store vide verden.

- Vi henter hjem et av de største trønderske talentene som finnes. Får vi til dette sammen, blir det skikkelig spennende. Han kommer ikke fullt spilleklar, men vi skal bruke god tid og jobbe med masse kvalitet sånn at han kommer i kampform. Det blir veldig spennende, og vi ønsker han hjertelig velkommen tilbake til Ranheim.

Annonse fra Obos-ligaen: