Hedersprisen til Mads Reginiussen

Ble hedret under Ranheim Fotballgalla (arkivfoto)

Annonse:

Det ble delt ut mange priser til fortjente vinnere under lørdagens Fotballgalla. Hedersprisen ble denne gang delt ut til en som til de grader fortsatt er aktiv. 
Mads Reginiussen ble vinner av prisen, ikke minst for å være blant de spillerne i moderne norsk fotballhistorie med lengst fartstid i samme klubb. Juryens begrunnelse lød slik: 



Hedersprisen Ranheim Fotball 2022

‘Av og til kommer du inn i et miljø, du tenkte du bare skulle innom, men du ble der. Ingen blir igjen hvis alle drar, synger Tre Små Kinesere. Denne personen har ikke vært blant de mest taletrengte, eller blant de som har hatt behov for å ta scenen, mikrofonen eller skinne. Lojal, hardtarbeidende, en bauta, en unik evne til å sette standard for kvalitet i hverdagen som viser hva de rundt må strekke seg etter. Han skulle bare innom, men ble her. Til stor glede for lagkamerater, supportere, en hel klubb og lokalsamfunn. 

Respektert Norge rundt, en gentleman og samtidig en hardhaus på banen som motstanderne ikke liker å møte. Nesten ingen har spilt lengre for samme klubb i moderne norsk fotball historie. I dag er det to aktive spillere som har spilt så lenge sammenhengende i samme klubb i norsk toppfotball. En enorm prestasjon å gå inn i sin 13.sesong i samme klubb. Vi er utrolig stolte over at Stig Winsnes fant deg, fikk deg nedover, at du ikke bare stakk innom – men at du ble den som ble igjen. Og fortsatt er kaptein for skuta som angriper 2023.’

Annonse fra Obos-ligaen: