Henrik Loholt Kristiansen på utlån ut sesongen

Lånes ut til opprykksjagende Lyn.

Annonse:

Ranheim og Lyn er nå blitt enige om en låneavtale ut sesongen for Henrik Loholt Kristiansen.

Loholt Kristiansen kom til Ranheim før fjorårets sesong fra Ull/Kisa, og har kontrakt med Ranheim ut 2024. Han fikk 27 kamper i den blå drakten på 1 og en halv sesong, og noterte seg for 1 scoring.

Resten av denne sesongen skal han hjelpe Lyn som jager opprykk til OBOS-ligaen. Akkurat nå ligger de på andre plass i Post-Nord ligaen to poeng bak Egersund ( hvor Magnus Hølseth er på lån), men med en kamp mindre spilt. Vi ønsker Henrik lykke til i Lyn og takker for innsatsen han har lagt ned for Ranheim den tiden han har vært her. Samtidig som han ønskes tilbake i Ranheim drakt neste sesong.

Dette sier Kristiansen selv om låne avtalen. - Jeg har vært i Ranheim i 1,5 år nå, og det har vært en fin tid, og varierende tid. Vi har hatt både gode og dårlige perioder den tiden jeg har vært her. Jeg ble omskolert til høyreback før denne sesongen. Men med et utlån i Lyn tror jeg blir bra, da jeg synes Lyn er en kul klubb, som er på vei oppover i ligasystemet. Nå ser jeg fram til å spille viktige kamper på midtbanen hvor jeg trives best, sier Kristiansen.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: