- Historisk dag for Ranheim Fotball

SpareBank 1 SMN går inn en konsernavtale med Ranheim Fotball, som er gjeldene fra 01.01.2019.

Annonse:

- Ranheim signerer den historisk største avtalen i klubbens historie, som innebærer mange viktige momenter, dette er en stor dag for klubben, sier en fornøyd klubbleder Frank Lidahl 

SpareBank 1 gjør det med bakgrunn på Ranheim Fotballs sportslige suksess og det positive omdømmet som de har skapt igjennom sesongen.

Innsatsen øker i takt med markedsverdien

Avtalen er klubbens desidert største avtale noen sinne. Det er av betydning på flere områder. SpareBank 1 dedikerer blant annet beløp som skal videreutvikle Ranheim Fotballskole, banken får mer synlighet på arenaen og har mulighet til å invitere flere lag og foreninger med på kamper.

- Vi tredobler vår innsatsfaktor i samsvar med at markedsverdien til Ranheim nå har økt. Avtalen har en varighet på 2 år med 1 år opsjon, forteller sponsorsjef Jeanette Moldnes i SpareBank 1 SMN

Banken kjenner jeg seg igjen i Ranheims verdier og hvordan folkene i og rundt klubben fremstår.

- Vi ønsker å ta del i dugnadsånden og folkelighet som preger klubben. Også SMN er en bank for folk flest, sier konserndirektør for privatmarkedet Svein Tore Samdal.

Ranheim skal fortsatt være gode ambassadører for Trøndelag og for verdiene som banken står for – helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig. Samarbeidet vil styrke merkevaren SMN og EM1.

- Vi lever i, av og med våre lokalsamfunn. Derfor bygger, støtter og utvikler vi aktivitet lokalt. For Ranheim er fotballklubben helt sentral, og vi vil gjerne bidra og engasjere oss. I tillegg til at vi kan bidra til at Ranheim fotball får enda flere supportere.

- Vi liker verdiene i klubben om å realisere drømmer for unge trønderske talent. Det ligger nært opp til det vi holder på med i vår hverdag, avslutter Samdal.

 EiendomsMegler 1 i tråd med konsernavtalen

Meglerne ved på EiendomsMegler 1-Grilstadporten har vært med som sponsor siden høsten 2016, og ønsker å fortsette også når klubben er i ferd med å realisere sine drømmer.

- Ranheim er en bydel i rask vekst med mange nye boliger. Det er her det skjer, og vi har etablert oss med eget kontor på Grilstad hvor banken og megleren er samlokalisert. Det har bidratt til å gi oss en veldig sterk posisjon i bydelen, sier salgsdirektør før EM1 Eirik Jacobsen.

Av nye prosjekter som skal ut i markedet nå i denne bydelen, er lansering og salgsstart for Overvik som også er samarbeidspartner med Ranheim som naturligvis EiendomsMegler 1 tar stor del i.

Søndag gjester Bodø/Glimt EXTRA Arena 18.00. Husk å kjøp deg billett på forhånd. Billett kjøper du i denne linken.

Annonse fra Obos-ligaen: