Hødd- Ranheim 0-0 (0-0)

Poengdeling på Høddvoll

Annonse:

Toppkampen i runde fem i årets OBOS-liga, var denne runden på Høddvoll mellom Hødd og Ranheim. Hødd ubeiseiret på hjemmebane siden 2020, og også ubeiseiret i årets sesong med to uavgjort og to seire. Ranheim på sin side, sto med tre seire og et tap.

Førsteomgangen var preget av et hjemmelag som lå meget lavt gjennom hele omgangen. Her var det ikke mye tvil om at kampplanen deres var å ta oss på kontringer. Heldigvis spilte ikke Ranheim på seg noen særlig store brudd før hvilen. Men klarte samtidig heller ikke å produsere det helt store av målsjanser. 75% av omgangen hadde Ranheim ballen, og Hødd lå lavt og ventet på den riktige anledningen til å kontre på, men den kom ikke. Omgangens første og eneste sjanse kom av Gunnes to minutter før pause.

Ranheim gjorde ingen endringer i pausen, og da andre omgang startet, var det et mer offensivt hjemmelag som kom på banen. De ville ihvertfall angripe for å få det første målet. Men de klarte ikke å sette Frenderup i Ranheim buret på de største prøvelsene.

Det samme ville Ranheim, og var det laget som skapte kampens største sjanse etter et skudd fra Mads Reginiussen, han fyrte av fra 16 meter, men ballen gikk i tverrliggeren. En kamp med lite sjanser, der hjemmelaget lå kompakte defensivt og nektet Ranheim i å skape mange målsjanser, selv om Ranheim stort sett førte kampen og hadde mest ballen i laget. Hjemmelaget forsvarte seg som sagt godt, og er fortsatt ubeseiret på hjemmebane.

Neste kamp kommer allerede på lørdag når Åsane tar turen til EXTRA Arena. Billetter til kampen kjøper du her

Laget: Frenderup, Qvigstad, Langås, Eggen Rismark, Tønne, Reginiussen, Alte, Kristiansen, Solli, Gunnes ( Marklund 80.min) Bye

 

Annonse fra Obos-ligaen: