Kampen er flyttet fra 18:00 til 20:00

Ranheim tar turen til Verdal i første runde

Annonse:

Pågrunn av trafikkulykken i Vuddudalen er kampen utsatt til 20.00.

Bare fire dager etter at Brann vant cupen for 2022, skal første runde i Norgesmesterskapet spilles på onsdag.

Ranheim tar turen ut i distriktet og møter Verdal som til daglig spiller i 3-divisjon, og ligger pr dags dato på en 11 plass etter seks spilte kamper.

Verdal slo ut Sverresborg i sin kvalifisering til første runde. Og har tidligere år slått ut Ranheim i første runde(2011). Så å ta seieren på forskudd er bare å glemme.

I NM 2022 ble Ranheim slått ut i fjerde runde hjemme mor Bodø/Glimt.

Dette sier Kåre Ingebrigtsen før morgendagens kamp mot Verdal.

- Første og andre runde og de kampene der, er jo det som er morsomst i cupen. Og reise ut og møte andre lag lokalt. Så håper vi jo som vanlig på bra vær, og en del folk som kommer og ser på.

- Men du vil kanskje rullere litt på lagoppstillingen også, at de som ikke har fått så mye spilletid enda får sjansen fra start?

- Ja vi vil jo gjøre litt endringer på laget, men det er ikke noen tvil om at vi tar Verdal på fullt alvor. Jeg var og så de mot RBK2, og det er et bra lag vi møter. Men vi stiller forberedt, da det viktigste er å avansere til 2 runde. Det er definitivt lag fra Eliteserien og Obos som kan ryke i første runde, men jeg håper ikke vi er der da. Vi har tatt det på alvor fram til nå, og det håper jeg vi gjør i morgen også. Og da skal vi være et bedre fotball lag enn Verdal, og ta oss videre til neste runde, avslutter Ingebrigtsen

Annonse fra Obos-ligaen: