Innbytternes aften mot Kongsvinger

En fantastisk 2.omgang sikret 3 poeng mot Kongsvinger!

Vi gikk ut i 100 det første kvarteret og presset på, men det var Kongsvinger som scoret det første kvarteret, og hvilken scoring vi skulle bli servert av gjestene. Et innlegg fra høyre går tvers igjennom feltet, og motsatt står Ridouan Essaeh. Han legger den til rette, og på nydelig vis plassere han den høyt og i lengste hjørne, utagbart for Barli.

Like etter scoringen ble Ranheim tildelt straffespark etter at Ivar Sollie Rønningen ble hindret i boks. Det var Erik Tønne som fikk sjansen fra straffemerket, men dessverre satte han ballen til side for mål.

Vi forsatte å trøkke på i 1.omgang, med gode forsøk fra Kvande og Heggem. Det store høydepunktet var da Captain Reginiussen forsøkte seg på brassespark fra kort hold. Han får et reint treff, men dessverre stod en Kongsvingerspiller i veien, og den gikk ut til corner.

Vi maktet ikke å bryte ned Kongsvingers blokk, og måtte gå til pause på stillingen 0-1.

Startet med et fyrverkeri

Det tok bare minutt før Ranheim skapte sin første sjanse i 2.omgang. Vi vann ballen høgt på Kongsvingers banehalvdel, og stormet tre mann mot boks. Innlegget på bakre ble litt for langt for Tønne som satte ballen i nettveggen med hode. Vi forsatte å presse på de neste 20 minuttene.

Allerede ti minutt ut i 2.omgang tok Svein Maalen grep, hvor Vegard Erlien og Michal Karlsen kom inn. Det skulle gi en effekt. Først er Sivert Solli farlig frempå. Et innlegg fra venstre blir headet ned av Blakstad, Solli fyrer av skudd fra 16 på halvvolley som blir mesterlig blokkert.

Etter 67 minutter kommer nettopp Vegard Erlien rundt på sin venstrekant. Et innlegg blir flikket av Sivert Solli, inn i en Kongsvingerspiller som setter ballen inn i eget mål. Etter et langvarig Ranheimtrøkk var det aldeles ikke ufortjent!

Noen minutter sener får vi en ny stor sjanse. Vegard Erlien kommer nok en gang rundt på venstre, han slår et flott innlegg til "Mikke" Karlsen foran mål. Dessverre styres kula rett til side for Smeplass sitt mål.

Årets innbyttere?

I forkant av en corner bytter Maalen ut Sivert Solli, som var meget frisk etter pause, for Ole Sæter. Han bruker 10 sekuder på å stange oss i ledelsen etter et hjørnespark av Erlien!

Ledelsen skulle ikke vare lenge. Et par minutter senere hadde Kongsvinger frispark i farlig posisjon, den går via Barli, og treffer et par Kongsvingerspillere før Langrekken satt inn utligninga.

Ranheim fortsatte å presse på. Først var det Sæter som satt igang et soloraid. Han forserte hele høyresiden før han spilte ballen diagonalt til innbytter Lopez. Den gikk via en rødkledd og rett utenfor stolpen til Smeplass. På det påfølgende hjørnesparket treffer Erlien, Ole Sæter som tvinger frem en fantomredning fra keeper Smeplass.

På overtid avgjøres det hele. Ole Sæter var en pest og en plage for Kongsvinger siden han kom inn, og ett minutt på overtid fikk den tidligere Nardospillerne muligheten. Et innlegg blir headet ut, rett til Sæter, som tar den ned, venter ballen ut og banker den i nettaket! For et innhopp! Vi vinner 3-2, takket være en fantastisk 2.omgang.