Intervju med Magnus Stamnestrø

Fotball, lasagne og Liverpool - bli bedre kjent med Magnus!

Annonse:

Som trønder er det fint å få være med på det Ranheim jobber med.

— Magnus Stamnestrø
Magnus kom til oss i 2018 fra Rosenborg, hvor han hadde vært siden 2015. Gutten har flust av Eliteserieerfaring og han har tidligere spilt for Sogndal, Molde, Kristiansund og Rosenborg BK.

Han valgte å signere for Ranheim fordi han syns det er veldig spennende det Ranheim holder på med og hadde lyst til å være med på veien videre. Og som trønder er det fint å få være med på noe sånt.

I mai 2019 ble Magnus lånt ut til Klaksvik, som vant det færøyske seriemesterskapet det året.

Ved siden av fotballen jobber han litt som trener på rekruttlaget til Ranheim, i tillegg er han også på utkikk etter en annen deltidsjobb slik at han får masse å fylle hverdagene med. På fritiden blir det mye avslapping. Da liker han å dra på hytta, og være sammen med venner og kjæresten.

Magnus er en veldig fotballinteressert gutt, og følger mye med på lokale fotballag, spesielt KIL/Hemne på både herre og dame. I tillegg er han Liverpool supporter.

- Det kjennes veldig bra ut. Jeg gleder meg til å komme i gang med guttene, kjenner de aller fleste fra før. Nå kan jeg få tilbake gleden med fotballen og ta en del i kameratskapet, sa Magnus når han signerte for klubben i 2018. 

Administrativ sportssjef Ivar Sandvik var strålende fornøyd med overgangen når Magnus kom til oss.

- Dette tror jeg blir knallbra! Stamnestrø er en lokal spiller og han kjenner mange av guttene. En blid og trivelig gutt som ligner på resten av gruppa. På sikt kan vi se han som en av mesterlærerne i gruppa, først handler det om å finne tilbake gleden.

Hør om Magnus sine beste fotballminner og hva han syns er veldig kjedelig, i videoen under her.

Du kan også følge Magnus sin hverdag gjennom vår Snapchat konto i morgen, onsdag. Legg til ranheimfotball på Snap.


Fakta

  • 27 år

  • Jobber som trener på rekruttlaget til Ranheim

  • Har tidligere spilt for KIL/Hemne, Molde, Sogndal, Kristiansund og Rosenborg

  • Spiller midtbane

 

Annonse fra Obos-ligaen: