Ivar om tiden sin i Ranheim

Tusen takk for denne gang, Ivar!

Annonse:

Mandag kveld ble det kjent at Ivar Solli Rønning forlater Ranheim til fordel for Klaksvik på Færøyene, og vi har tatt en liten prat med han om tiden hans i Ranheim. 

- Ranheim har bygd seg opp til å bli en solid klubb, og på flere plan viser klubben en profesjonalitet som jeg ikke har vært med på tidligere. Har også veldig tro på at klubben skal ta ytterligere steg, og både håper og tror at Ranheim spiller på øverste nivå om ikke lenge, forhåpentligvis allerede neste år.

Hvordan har tiden din i Ranheim vært?

- Rent sportslig må jeg innrømme at det har vært skuffende, jeg har ikke klart å komme opp på det nivået jeg har inne og vært på tidligere. Vanskelig å sette fingeren på grunnen til det, men jeg tror det er fornuftig med et klubbytte for å finne tilbake til det nivået jeg mener selv jeg kan prestere på.

Hva tenker du om veien videre?

Veldig usikker på hva jeg sitter igjen med når 2021 er over, jeg hopper i ukjent vann og er spent på hvordan det blir. Tror man kan ta steg både på og utenfor banen av å utfordre egen komfortsone av og til.

Hva syns du om fellesskapet i Ranheim?

Fellesskapet i Ranheim er etter mitt syn det aller mest unike med klubben. Det er en spillergruppe som er utrolig sammensveiset, men samtidig en gruppe som er enkel å komme inn i. Å forlate garderoben er det aller tyngste med at jeg nå skal prøve lykken i ny klubb. Ønsker også å benytte anledningen til å hylle et fantastisk matrikkteam.

Hva føler du at du sitter igjen med etter oppholdet i Ranheim?

Sitter igjen med mange gode minner, eliteseriedebut og mål hjemme mot Rosenborg som to store opplevelser fra 2019, på mange måter en barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse. Men uten tvil er kameratskapet og alle gode vennene det som sitter sterkest igjen, og noe jeg vil ha glede av resten av livet.

Vi ønsker Ivar masse lykke til videre i ny klubb! :) 

Annonse fra Obos-ligaen: