Jarl Magnus Knutsen til Ranheim

Tilbake i blått igjen.

Annonse:

23 åringen kommer til oss fra Nardo FK, etter å ha spilt 83 kamper totalt for klubben. Han signerer nå kontrakt ut 2023.

Backen kommer fra i Otilienborg, og hadde sine første spark på fotballbanen for Otilienborg IL. Da han ble guttespiller gikk han til naboklubben Nardo.

Jarl Magnus er ikke ukjent med Ranheim, i perioden 2014-2016 var han junior/rekruttspiller på Ranheim, har var også innom A-laget som hspitant og fast back på Ranheim 2. De siste fire årene har han prestert godt i PostNord-ligaen.

- Nå går jeg et nivå opp. Jeg kommer til et lag som satser og prester bra på høyt nivå i Norge. Det har skjedd mye siden sist, klubben har tatt steg. En klubb som også nå realiserer drømmen min, sier den nye backen om klubben.

Og legger til:

- Pappa har gifta seg inn på Ranheim og bodd på her de siste 11 årene, så jeg har tilbrakt mange timer og døgn på Ranheim og banen her. Slik jeg har blitt kjent med klubben og bydelen er det stor tilhørighet og godt samhold mellom alle.

Også treneren har flere godord om nysigneren.

- Han er en offensiv sideback. 23-åringen har med seg bra med erfaring fra PostNord-ligaen og solid utvikling i Nardo. Nå er han klar for Ranheim med toppfotball som sin nye hverdag og klar for å angripe nye utfordringer med oss, kommenterer Maalen om nysigneringen med Jarl Magnus.

og legger til

- Det er nok et eksempel på at det er mulig å ta veien om de gode utviklingsklubbene i Trøndelag og deretter få sjansen i toppfotballen.

Jarl Magnus har en god plan på hvordan fremtiden som Ranheimspiller bringer med seg. 

- Jeg har et mål om å utvikle meg videre som fotballspiller og ta nye steg. Målet til slutt må være å spille fast når den tid kommer, avslutter Jarl Magnus.

Vi ønsker Jarl Magnus hjertelig velkommen tilbake, og vi gleder oss til å se han på EXTRA Arena til våren! :) 

Annonse fra Obos-ligaen: