- Jeg håper mange kommer og ser kampen

Oliver Holden før fredagens kveldskamp mot Raufoss

Annonse:

Vi tok en prat med en Oliver Holden, en av spillerne som kom til Ranheim i sommer. I sitt første innhopp mot Mjøndalen serverte han en målgivende pasning til scoringen som ga oss 3 poeng.

Se hele videointervjuet med Oliver nederst i saken.

Nå er det to uker siden sist kamp, den deilige borteseieren mot Sogndal. I mellomtiden har det vært landslagpause. Og på spørsmål om hvordan det er å ha to uker kampfri svarer Holden.

- Vi trener jo for å spille kamper da, så du sitter jo bare å gleder deg til neste kamp skal komme. Så nå gleder vi oss til fredag. Så kan det bli en artig kveld i fjæra.

- Ja det er jo flomlyskamp, noe som er litt ekstra?

- Ja det er litt ekstra, så jeg håper at så mange som mulig tar turen. Så skal vi gjøre det vi kan for å vinne kampen, svarer han.

Holden har fått en del spilletid de siste kampene, da han har kommet inn i 60-70 minutter, og på spørsmål om han er klar for å komme inn på fredag også svarer han.

- Jeg er alltid klar for å spille jeg!!

På fredag er det, Friday night fotball med levende musikk i teltet før kampen.Her kan du se hele programmet for kvelden. 

Kampen starter 19.00, få med deg fredagskvelden på EXTRA Arena med Friday Night Football fra tribuneplass, kjøp billett her.


 

Annonse fra Obos-ligaen: