JUBILEUMSFYRVERKERI

Ranheim IL feirer 120 år 17.februar

Annonse:

Ranheim bydelsfyrverkeri skulle ha 5-årsjubileum sist nyttårsaften, men dette ble innstilt pga smittesituasjonen. Nå har vi en GOD nyhet!
Bydelsfyrverkeriet overføres til å bli et jubileumsfyrverkeri. Ranheim IL feirer 120 år 17.februar. Det har handlet om fellesskap siden 1901 og nå vil vi feire Ranheim IL med et jubileumsfyrverkeri 17.februar kl 19:01. 

Det er Lund Pyro ved Morten Lund, bosatt i Olderdalen, som designer og administrerer fyrverkeriet. Det blir et forrykende show som vil bli skutt fra skråningen ovenfor Dromedar Kaffebar Overvik i Presthusvegen. En stor takk rettes til Selmer Holding og Kolbjørn Selmer for å være en stor bidragsyter inn i gjennomføringen av det som når blir et jubileumsfyrverkeri.

Jubileumsfyrverkeriet kan være LITT ditt også. Et fellesfyrverkeri basert på spleiselag og det er flott om så mange som mulig bidrar litt, både privatpersoner og bedrifter. Sammen er vi sterke! 😊

Ønsker du å bidra? Det er flere måter å gjøre dette på:

Vipps til #82707:  Åpne vipps for så å velge "Send" og søk opp 82707 eller Ranheim bydelsfyrverkeri.

Vipps over din støtte og legg samtidig igjen en melding under denne posten, tagg noen du kjenner og send stafettpinnen videre! 

Evt bankoverføring til kontonummer: 1503.84.43922

Covid19 gjør at vi må be dere om å ikke møte opp rundt oppskytingsområdet eller samle mange på samme sted for å se fyrverkeriet rundt omkring i de ulike bydelene.

Nyt jubileumsfyrverkeriet fra der du bor😊

Hvis det skulle være noe så kan dere ta kontakt med Morten Lund:

Mobil: 91769432

E-post: [email protected]

 

Annonse fra Obos-ligaen: