Kantspillere signerer ny kontrakt

Ranheim har signert nye kontrakter med to av spillerne som var delaktig i opprykket til Eliteserien. (Foto: Thomas Karlsen)

Øyvind Storflor med hele 377 kamper i Eliteserien, har forlenget kontrakten hos Ranheim ut 2018. Han kan dermed nå 400(!) kamper i 2018 om han holder seg skadefri. 38-åringen har bred erfaring fra Eliteserien med Rosenborg, Moss og sist Strømsgodset før han var med å ta Ranheim opp til Eliteserien. Øyvind har spilt i både Champions -og Europa League tidligere, og har landskamper for Norge. 

Sist Øyvind var i Eliteserien noterte han seg for fire scoringer. Øyvind vil da være viktig både på og utenfor banen med sine erfaringer og med sine ferdigheter. 

øyvind storflor jerv

Sist sesong spilte Øyvind Storflor 23 kamper for Ranheim i Obosligaen, og kopiere han dette denne sesongen, når han 400 kamper i Eliteserien. Da slår han seg inn i celebert selskap med Daniel Berg Hestad, Morten Berre, Espen Hoff og Roar Strand, som er de andre med over 400 kamper i Eliteserien.

Annonse:

Verdaling forlenger 

Verdalingen Kim Ove Riksvold har også signert ny kontrakt med Ranheim som streker seg over to år. Kim Ove har flere perioder bak seg i Ranheim, og scoret sitt første mål for Ranheim i seriespill allerede tilbake i 2012. Etter en periode med Byåsen, har han siden 2015 ikke sett seg tilbake, og vært en viktig bidragsyter på kanten for Ranheim.

Han har tidligere vært i Rosenborgsystemet, uten å få sjansen i Eliteserien tidligere, men får nå sjansen i 2018 med Ranheim. Sist sesong slet han med en ryggskade, men til tross for dette spilte han 24 kamper i OBOS-ligaen. Kim Ove hadde også den svært viktige målgivende pasningen til Mads Lillebo mot Sandnes ULF i kvalifiseringen som sikret seieren. 

Annonse fra Obos-ligaen: